+36 30 869 3622 info@kubala.hu
kubala
Szállítási feltételek

A csomagok házhozszállítását Magyarország egész területén vállaljuk.
A GLS futárszolgálattal, megbízható, magas minőségű, rugalmas csomagszállítási szolgáltatást tudunk nyújtani.A szállítás díja
Nettó 80.000 Ft felett a kiszállítás díja ingyenes.

További szállítási díjakról érdeklődjük ügyfélszolgálatunkon.

A raktáron levő termékek szállítási határideje maximum 2-3 munkanap. Az esetlegesen későbbre várható teljesítésről e-mailben vagy telefonon értesítjük.

Amennyiben egyéb kívánsága van a rendeléssel, kiszállítással kapcsolatban, rendelésekor a megjegyzés rovatban feltüntetheti.
Kiszállításkor szükség esetén a kézbesítők megpróbálják telefonon is elérni vásárlóinkat, ezért kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg közvetlenül elérhető mobiltelefonszámot adjon meg! A gyors kiszállítás érdekében kérjük, hogy rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet!

Fizetési módok
  • előreutalás
  • személyesen átvételkor telephelyünkön
  • kiszállításkor a futárnak
Csomagolás

Nagy gondot fordítunk arra, hogy a termékeket teljes épségben kapják meg vásárlóink. A szállítás ára tartalmazza a csomagolás költségét.

Személyes átvétel

Amennyiben nem futárszolgálat útján, hanem személyesen szeretné megkapni a terméket, erre is van lehetőség a Kubala Magyarország raktárában (8315 Gyenesdiás, Kereskedők útja 12.) Hétfő-Péntek 8-17, Szombat 8-13 óra között.

Ha további kérdése merül fel a vásárlással vagy kiszállítással kapcsolatban, kérjük, hogy az üzenetküldő form segítségével jelezze nekünk, hogy kollegáink segíteni tudjanak!